Lördag/Söndag!

2010-09-26, 14:54:58 / Kategori: Allmänt

Lördag: Idag vaknade jag typ runt 10.20. tror jag det var! Skönt att sova ut. Sen duschade jag och fixade mig. Sen var det dags att dra in till Ma-lund! Det var en sjukt bra kväll. (: <3
Sen åkte vi hem runt 22-23 tiden! Så var hemma innan 24, i alla fall! En bra kväll i alla fall. Tack alla!<3


Söndag: Idag vaknade jag rätt tidigt, sen städade jag mitt rum och åt frukost! (: Sen var vi tvungna att åka in till Sävsjö! (: Sen vidare till Vetlanda! Och där hämtade vi hem två kattungar till. Så jävla söta!
Sen kom vi hem, och nu sitter jag vid datorn och väntar på mat! Är sjukt hungrig.


Sen ikväll blir det väl att kolla film och plugga lite körkortsteori! Nice. (: <3


Men ha det bra alla, puss!


All night long!

2010-09-24, 14:10:44 / Kategori: Allmänt




Måste börja skriva igen! Jag saknar det som faen! Men just nu är det mycket som händer. Eller i alla fall denna vecka. Har fått reda på att min bror, inte kommer hem! Fyfan säger jag bara. Om jag någon gång ser den där lilla jävla "fittan" Som har ställt till det så här, så ska jag ta mig fan ta och prata med henne. För alltså så här kan man ta mig fan inte göra! Jag är så jävla trött på Soc i Vetlanda! Jävla fittor är ni, och ni kan glömma att plocka mig, kan jag säga! För jag har inte gjort ett skit! Jag hatar er!

Sen i torsdags var jag ledig från skolan, för att jag skulle få tänka och försöka ta det lungt, och så. Men då skulle vi hjälpa pappa att flytta till Sävsjö, så nu bor man halvt i Sävsjö och Halvt i Bruzaholm! Eller jag bor Hos mamma i Bruzaholm på veckorna och  i Sävsjö hos pappa på helgerna. Men denna helg ska jag vara i Bruzaholm, för att pappa är i Vetlanda! (:
Så idag blir det att dra ut och supa lite, hihi! (:

Sen resten av helgen vet jag inte riktigt vad som händer, kanske ta det lungt, läsa körkortsteori! Så att jag kan börja göra testen på dator i skolan! (; Fett nice!

Idag har jag vart i skolan, började klockan 8.15 och slutade vid 11.20. Först stod jag i cafèt och sen skulle vi iväg och bowla, alla Iv- elever! Skit kul (: Det var super kul, hoppas det blir av mer gånger ! (:
Sen följde jag med mamma och hennes man och handlade och sen åkte vi hem. Och nu sitter jag vid datorn och väntar på att maten ska bli klar, och sen ska jag fixa mig oså! Sen blir det att åka ner till Bruzaholm. (:


Men ha det bra alla, Pussar !


<3

2010-09-19, 17:48:49 / Kategori: Allmänt
  Längtar tills sommaren 2011!<3

Längtar!

2010-09-19, 17:45:55 / Kategori: Allmänt

Ska bli så gött, nästa helg. Ska vi nog flytta jag och pappa, Vi får egen lägenhet då! Fyfan vad underbart. (: Så då blir det att flytta till Sävsjö!
Så jag ska bo halva tiden hos mamma utanför Eksjö och halva tiden hos pappa i Sävsjö! Och gå i skolan i Eksjö. Menmen det blir nog bra! Längtar som faaan! Ska bli så gött, att ha två hem typ (a) mohaha.
Hoppas den här veckan går bra och snabbt. Så att man kan flytta till fredag/lördag! (: Vore fett bra faktiskt! Imorgon blir det skola igen, kul att träffa alla igen! Hihi.


Ikväll blir det plugga! Och film. Snart duscha också! (:
Ska lägga mig tidigt idag tror jag, så jag orkar upp imorgon! Fast jag börjar ändå 10.00 imorgon! Gött!<3


Men ha det bra, puss!


Min helg! (:

2010-09-19, 11:59:57 / Kategori: Allmänt

Heeej alla!
Fredagen: Idag var jag iväg till Jönköping på typ rättegång i kammarrätten! Fyfan vad arg jag var efter det där. Asså shit, jag blev sjukt jävla arg, på dom där soc fittorna! Att dom ens finns, helt fucking jävla onödig! Sen åkte vi och käkade på donken, fett länge sen! ^^ Sen åkte vi till Vetlanda för att lämna av pappa där, han ska stanna där tills på måndag! Sen åkte vi hem, och jag tog det lungt. Sen på kvällen kom Hampus förbi en stund. Vi satt och kollade på film "När en främling ringer" Och "Fredagen den 13-någon av dom alla" Sen satt vi vid skype och pratade mad massa tex Johannes! Fett roligt. (:
Lördagen: Idag vaknade jag sjukt tidigt, kunde inte sova. Sen åkte jag med mamma in och handlade på apoteket och sen köpte vi cigg! Efter det åkte vi hem, och jag fixade mig. Sen åkte jag ner till Hampus, för vi skulle till Marieannelund. Sen åkte vi dit och träffade massa! Sjukt kul det var. (: Bästa dagen på länge tror jag! (: Sen åkte vi hem runt 00.00 tror ja det var! En trevlig kväll med många trevliga människor! :)<3
Söndag: Idag vaknade jag runt 10 tror jag, och satte mig vid datorn lite, sen åkte vi in till Eksjö och handlade. Och idag blir det väl datorn/film och absolut plugga körkortsteori! Måste göra det! (Y)<3


Ha det bra alla! Puss<3


HellYeah!

2010-09-15, 21:07:47 / Kategori: Allmänt

Idag var jag i skolan, hade verkstad typ hela förmiddagen. Sen mådde jag så dåligt att jag inte orkade vara kvar i skolan. Jag var helt svimfärdig. Trodde jag skulle dö eller något. Hade inte ätit heller på typ hela dagen! Fyfan kan jag säga, det var jobbigt. Sen fick mamma komma och hämta mig i Eksjö!

Sen efter det åkte jag hem, la mig i sängen och sov lite. Sen stickade jag klart min stickning! haha det blev en cp-mössa! Fett kul<3 Sen blev det mat, och sen satte jag mig vid datorn en stund. Och nu sitter jag och pratar med Rasmus och Hampus på Skype! Riktigt underhållande faktiskt! Längtar som fan tills helgen! Ska bli riktigt roligt. Att åka till Jönköping på fredagen, sen lördagen åka till Marieannelund! Sen på söndag blir det väl att ta det lungt.


Men imorgon ska jag vara sjuk"ledig från skolan" För jag är så jävla trött asså. Och jag mår skit dåligt. Är helt yr i huvudet, har fan vart det hela jävla dagen! Usch säger jag på det!
Och imorgon ska vi åka in till Eksjö och fixa något, sen fixa nytt leg och bankkort till mig! Ska bli kul, hoppas jag!



Ha det bra alla, puss!


Kul! (:

2010-09-14, 22:31:34 / Kategori: Allmänt

Idag åkte jag till skolan helt själv, fett kul! Höll på att dö på bussen. Fett mycket folk kan man säga att det var! Helt otroligt. Sen när jag kom till skolan, börjades dagen med Körkortsteori! Kul<3 Sen efter det en rast på en halv timme, sen baka med lilla Tinah! (: Sen efter det var det lunch. Efter lunchen så stickade jag lite på min halsduk. Sen hade jag en lektion till. Efter det drog jag till bussen. Och åkte hem till Bruzaholm! (: Juden satt ochså på bussen, så han höll mig sällskap! Trevligt. När jag kom hem, skulle mamma åka iväg till Växjö för att hämta min morbror och köra hem honom. Så var typ ensam hemma ett tag med pappa. Sen kom lille Hampus upp och umgicks med mig! Vi kollade på film! Riktigt kul, men filmen var sådär! :/ Sen snackade vi med lite folk på skype, det var fett roligt! :D Ska följa med Hampus till Marieannelund på lördag! Det ska bli sjukt kul. Hoppas jag! ^^ Menmen, nu har jag duschat oså, ska väl snart gå och lägga mig! Ska upp 6 imorgon! Fett jobbigt.

Men jaja, godnatt alla! Puss<3


huuh?

2010-09-13, 21:25:21 / Kategori: Allmänt
Varför är det som det är? Varför blir det som det blir? Varför kan det inte bara vara normalt. Varför kan du och jag inte sluta bråka och tjafsa. Jag är så trött på detta, jag orkar inte mer.. Ni hotar mig varje dag, att jag ska bli av med mobilen, bli av med datorn, bli av med allt! Tamigfan mitt liv också kanske? Fattar ni inte, detta är en del av en tonårings liv?! Jag är så jävla trött på dig och detta som har blivit.. Det kanske var bäst att bo kvar, och inte flytta tillbaka till Småland. Detta kanske är mitt andra misstag i mitt liv. Och det lär ju inte vara det sista i alla fall. Skulle fan vart 18, då kunde jag göra vad fan jag vill, utan att bry mig ett skit om er. Jag tror aldrig jag skulle kunna få en bra kontakt med dig, det verkar inte som om jag betyder något för dig! Den ända som betyder är min bror.. "Gud johan, johan och Johan hela jävla tiden" Är det aldrig mig någon gång?! Tror inte inte jag också behöver hjälp och stöd någon gång. Tror ni jag är en helt självständig männsika eller! Då tror ni fan i mig fel. Jag är bara 17 år, och jag klarar mig inte själv än, och jag behöver ditt stöd.. Fattar du inte det. Eller du kanske inte vill, du verkar ju inte vilja bygga upp något. Du säger att du vill, men varför har du inte gjort det på alla dessa år? Då kanske det inte hade varit som det är nu. Då kanske det inte hade varit lika mycket "johan" hela tiden, då kanske det hade handlat lite om mig också! Men just nu är jag den ensamma och den olydiga som ni tror. Hon som skiter i allt och bara tänker på sig själv. Om jag hade varit sån, hade jag nog inte haft vänner. Och visa av mina vänner bryr sig, och tänker på mig! Dom bryr sig nästan mer än vad du gör... Jag kan inte fatta att du har låtit detta pågå så länge som det gjort. Inte haft kontakt med mig på hur många år som helst och gett mig skulden för allt. Att allt är mitt fel, och att du inte ens ville ha mig! Det kan jag inte heller fatta. Hur kan man inte vilja ha ens dotter?! Hur sjuk får man vara. Den ända som finns för dig just nu, det är min bror. Det är den ända som betyder något. Fattar du inte ett skit hur jag känner, eller hur jag mår? Jag önskar bara att tiden går fort och att jag får jobb/bil och eget, så kan jag bara dra härifrån! Och lämna allt.. Förlåt för att jag är jag, och att jag känner som jag känner. Men detta är mitt liv just nu! Och inse fakta, hur mycket du skadar mig inombords. FÖRLÅT!

Nice!

2010-09-13, 16:20:46 / Kategori: Allmänt

Fett nice dag idag! Började skolan idag, det kan man kalla kul. ^^ När jag först kom till skolan så var jag skit nervös, alla typ glodde på mig! Som om jag var en idiot xD Sen så kom min räddning Tomas "Lärare" Och räddade mig, och vi satt och disskuterade mitt schema. Sen efter det skulle vi alla gå in i klassrummet. Det gick bra och så. Sen berättade dom lite om vad som skulle hända detta året och så! Och våren 2011, ska vi försöka åka iväg till Polen, och vara borta i 5-6dagar eller vad det var dom sa. (: Nice! Så vi måste jobba ihop typ 1000 kr var! För att sen kunna åka iväg, om vi ens kommer iväg! Det vore härligt. (: Efter det, så hade jag körkortsteori i några timmar. Sen lunch! Sen efter det så satt vi och stickade och fikade några tjejer och jag. Det var kul! (: Sen vid 14.00 var dagen slut, så fick följa med Tomas igen och hämta mitt busskort, sen tog jag bussen hem med några trevliga pojkar i skolan! Haha kul man hade på bussen (: 

Och nu är jag hemma, och ska snart äta! Sen blir det en dusch. Och kolla film och datorn ikväll. Sen plugga lite körkortsteori! :D I love it! <3 Men ha det så bra alla, Puss!


Trööött!

2010-09-12, 18:41:03 / Kategori: Allmänt

Fan vad trött jag är, ändå har det inte hänt så mycket i helgen! I fredags var vi iväg mot Alvesta, men typ utanför vid Grimslöv. Vi var där för att hämta min kattunge, och sen hälsa på några där! Det var sjukt länge sen man träffade dom! Flera år sen, typ 5 måste det vara.. Sen åkte vi och hälsade på min morbror, och sen hem typ!        Och på lördagen var jag typ bara hemma och tog det lungt! Sen på kvällen träffade jag Simon, fett länge sen man träffade honom. Saknat han! Sen idag har jag inte gjort så mycket, åkte in till Eksjö och handlade och så. Sen åkte vi hem! Och jag är så sjukt trött, ska sova tidigt ikväll.. Så jag orkar med skolan! ^^

Men ha det bra alla! Puss<3


haha xD

2010-09-12, 16:29:43 / Kategori: Allmänt
http://www.youtube.com/watch?v=ZN5PoW7_kdA


http://www.youtube.com/watch?v=l7F5nIA8xmw&feature=channel


http://www.youtube.com/watch?v=xjdBCeUdAmI&feature=channel

Varför?

2010-09-12, 16:08:42 / Kategori: Allmänt

Jag kan inte fatta att kärlek är så svårt! Varför känner man så stort behov av att få träffa människan, och varför blir det som det blir? Kärlek, jag vet inte om man kan kalla det för det! För mig känns kärlek bara överskattat just nu. Kärlek är bara skit! Det finns ingen kärlek någonstans. Lika så vänskap, vad fan är det och kalla vänskap, när en vän går bakom ryggen på en? Jag trodde vi hade en bra relation! Att vi skulle vara vänner längre än såhär, men det verkar ju inte riktigt funka med att hålla på som vi gör.. Och jag vet att det inte bara är ditt fel, det är också mitt fel! Ingen är felfri, ingen är någonsin felfri. Men kärlek, jag har nog aldrig känt kärleken, det kanske inte ens finns någon, det kanske bara är något man får för sig! Eller vad är kärlek egentligen?! För vissa verkar det bara vara något att leka med, något som säkert folk tycker är kul, bara en kul grej! Men för mig är det mer än det, mer än vad vissa ens vill ha det som! Kärlek, jag vill uppleva kärleken igen, kunna känna att man har en som passar en perfekt, kunna få kärlek tillbaka.. Och kunna bli omtyckt för den man är! Är inte det som räknas, att man ska vara som man är!? Och inte gömma sig bakom något man inte är.

Jag kommer nog aldrig kunna glömma 28/11-09 till 11/2-10 "tror jag det var" det kommer vara så fruktansvärt svårt att glömma! För det är nog första gången jag har känt kärlek! Och undrar om man verkligen hittar den rätta någon gång! Det kanske inte finns den rätta? Det kanske också bara är ett påhit? Man vet aldrig, men jag ska aldrig mer lita på kärleken. Det kan man aldrig göra! För det blir bara svek i slutet. Och det är inte bara jag som har varit med om det, kan jag tro.. Det finns fler, det händer varje dag! 

 


http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/run.cgi?userid=baaaraemma

2010-09-12, 14:47:36 / Kategori: Allmänt
http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/run.cgi?userid=baaaraemma

Tack!

2010-09-12, 14:30:39 / Kategori: Allmänt

Tack Nicklas, för att du fixade min blogg! Mycket snällt av dig. :) Nu har jag också tagit bort min andra blogg på Devote. Orkar inte ha kvar den! Den sidan suger. Så jag hoppas på att denna är bättre. (:  Ska snart äta och så, sen blir det nog lite film och dator. Och mysa med lilla Smilla<3

Sen ikväll blir det en skön dusch också! Och varva ner för skolan imorgon! Ska bli skit skönt att börja skolan igen, efter typ inte ha gått i skolan sen i februari! Shit, tiden går! :S Och på fredag ska jag in till Jönköping, på förhör typ. Efter det, träffa min bror. Saknar dig Johan! <3 Efter det åka och fixa ett nytt Bank-kort till mig! Orkar inte ha SEB, ska ha Swedbank ist, som jag hade först! Och sen måste jag fixa leg också. (:


Puss<3


Välkommen till min nya blogg!

2010-09-06, 20:16:20 / Kategori: Allmänt